Bespaar energie met de juiste industriedeur

Опубликовано administrator - вт, 04/25/2023 - 08:51

Bespaar energie met de juiste industriedeur

Een energiezuinige industriedeur is essentieel voor bedrijven die streven naar energiebesparing en het verkleinen van hun CO2-voetafdruk. Industriedeuren worden gebruikt in magazijnen en fabrieken. Ze reguleren de temperatuur en luchtstroom, en beheersen de toegang tot het gebouw.

Maar als deze deuren niet energiezuinig zijn, kan dit leiden tot onnodig energieverbruik en hogere kosten. Investeren in industrie deuren is essentieel. Ze dragen bij aan duurzamere bedrijfsvoering en hebben een positief effect op het milieu.

Energie besparen met de EDSF calculator

EDSF staat voor Energy Saving Calculation Formula. Het is een rekenformule ontwikkeld door de European Door and Shutter Federation (EDSF).

Met de EDSF-calculator berekent u gemakkelijk de mogelijke energiebesparingen bij het upgraden van uw industrie deuren. Met deze calculator kunt u uw huidige energiekosten vergelijken met de geschatte energiekosten van uw nieuwe deuren. Op deze manier kunt u berekenen hoeveel u kunt besparen op uw energierekening. De calculator is beschikbaar op de EDSF-website.

Hoe werkt de EDSF calculator?

De EDSF Calculator is ontworpen om klanten inzicht te geven in de energie-efficiëntie van hun industriedeuren. Het helpt klanten om het energieverbruik van hun industrie deuren te bepalen. Daarnaast kunnen ze berekenen hoeveel ze kunnen besparen door over te stappen op energiezuinigere modellen.

De EDSF Calculator is gemakkelijk te gebruiken en vereist slechts enkele basisgegevens over de huidige deuren van de klant. Hierbij spelen factoren als de grootte van de industriedeur en het aantal dagelijkse openingen en sluitingen een rol. Met deze gegevens berekent de calculator het geschatte energieverbruik. 

Met de EDSF Calculator kunnen klanten de mogelijke energiebesparingen berekenen bij de overstap naar energiezuinigere deuren. Dit heeft niet alleen voordelen voor de energierekening van de klant. Het vermindert ook de CO2-uitstoot, wat goed is voor het milieu.

Waarom is energiebesparing belangrijk voor uw bedrijf?

Het verminderen van uw energieverbruik heeft niet alleen een positief effect op uw energierekening. Het is ook goed voor het milieu. Door uw industriedeuren te upgraden, kunt u uw ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Bovendien kan het upgraden van uw deuren leiden tot verbeterde isolatie en temperatuurregeling in uw bedrijfsruimte. Dit kan weer leiden tot een hogere productiviteit en een betere werkomgeving voor uw werknemers.

Maak vandaag nog gebruik van de EDSF calculator en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw energierekening.

Hulp nodig bij het berekenen van de energiebesparing ten opzichte van uw huidige industrie deuren? Neem dan contact op met één van onze deuren experts. Zij helpen u graag verder. 

Advies van onze experts